Doporučené Příspěvky
-
Jejda, děláme to špatně. Proto vaše svíčka nehoří krásně – a takto by se to mělo dělat.
.
Není nic tak útulného jako místnost plná teplých svíček na podzim nebo v zimě. Ale buďme upřímní: jak často tato idylická scéna končí křivě spáleným pařezem, černým okrajem nebo knotem topícím se ve vlastním vosku? Dobrá zpráva: není to samotná…
Poslední Články
-

Dršťková polévka: Babiččin recept na hustou, voňavou a hřejivou pochoutku
.
Dršťková polévka je tradiční český pokrm, který vás v chladných dnech dokonale zahřeje. Tato hustá, aromatická a sytá polévka z hovězích dršťků má své pevné místo v české kuchyni a mnoho rodin si předává své osvědčené recepty po generace. V…
-

Pečené bramborové knedlíky s křupavou kůrčičkou
.
Bramborové knedlíky jsou nedílnou součástí české kuchyně. Tradičně se podávají vařené, ale pečené bramborové knedlíky s křupavou kůrčičkou jsou skvělou alternativou, která dodá tomuto pokrmu nový rozměr. V tomto článku vám ukážeme, jak připravit dokonalé pečené bramborové knedlíky, které si…
-

Mini skořicové šneky — ideální dezert ke kávě
.
Mini skořicové šneky jsou dokonalým sladkým doplňkem k vaší ranní nebo odpolední kávě. Tento nadýchaný, voňavý dezert s jemnou skořicovou náplní si zamilujete pro jeho jednoduchost a lahodnou chuť. Ať už je podáváte teplé nebo studené, mini skořicové šneky vždy…
-

Hraběnčiny řezy: Recept jako z těch nejlepších pražských kaváren
.
Hraběnčiny řezy patří mezi nejoblíbenější dezerty české kuchyně. Tento lahodný moučník s křupavým korpusem, jemným krémem a kakaovou polevou si zamilujete na první sousto. Připravili jsme pro vás dokonalý recept na hraběnčiny řezy, který chutná přesně jako v těch nejlepších…
-

Vepřový guláš po česku: Hustý, voňavý a hřejivý!
.
Vepřový guláš je jedním z nejoblíbenějších jídel české kuchyně. Hustý, aromatický a dokonale hřejivý – přesně takový by měl být ten pravý český guláš z vepřového masa. Ať už ho podáváte s chlebem, houskovým knedlíkem nebo jako samostatné jídlo, vždy potěší…






